שבר במסרק 2 בכף יד ימין

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

05/10/2019 | 22:30 | מאת: משה

שלום.עקב חפץ כבד שנפל על כף היד אובחן שבר בבסיס מסרק 2.לאחר שבועים עם גבס ולאחר הורדת הגבס עדין יש כאבים באיזור הפגיעה.האם יכול להיות שיש פגיעה עצבית באיזור ? האם תוכל לסמן את איזור השבר? תודה

משה שלום, תחילה, לא מצורפת תמונה. שנית, שברים בבסיס מסרק היד נוטים להתחבר לאחר כ-3-6 שבועות ובמהלך תקופת ההחלמה צפויים כאבים באיזור השבר. נדיר מאוד ששברים אלו מלווים בפגיעה עצבית ולכן יש להיאזר בסבלנות. בברכה, ד"ר יהודה

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד