שבר בצופציק של המרפק

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

21/02/2019 | 17:48 | מאת: Rotem

שלום וסליחה על החפירה , עד כמה דחופה הפיזיותרפיה כי האורתופד טען שלא צריך בגלל שנתלשה לי חתיכה קטנה מהצ׳ופציק הפנימי של המרפק הוא אמר שהשרירים של האמה יתחלשו ולא שיהיה לי טווח תנועה מוגבל. אני בינתיים מנסה ללחוץ על הכדור לחץ ולנסות להזיז את המרפק כמה שיותר . בקיצור , כמה נחוצה הפיזיותרפיה כי לפי דברי האורתופד אינה נחוצה אך בכל זאת איני מצליח להזיז את המרפק . אשמח להסבר למה איני יכול לעשות זאת וכיצד ניתן להרחיב את הטווח . זהו לא חופר יותר , תודה על כל העזרה.

שלום רותם, היות ועברו 6 שבועות ועדיין יש מגבלה, לא הייתי מתמהמה עם היזיותראפיה בברכה, ד"ר יהודה

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד