כאבים בכתף שמאלית והרגשת נימול כולל האצבעות בכף היד

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

09/02/2019 | 22:54 | מאת: מרדכי

כבר למעלה מחודש אני מרגיש מין לחץ בכתף וכל אורך יד שמאל מתעורר בלילה מכאב כל היום תחושת לחץ ושנרדמת היד והאצבעות עד מצב שאני נותן מכות קלות על הזרוע לשחרר בנוסף לחץ בחזה והרגשת ששורף

מרדכי שלום, סוג הכאב שאתה מתאר והפיזור שלו לאורך הזרוע והחזה משמאל יכול לנבוע משני מקורות עיקריים: 1. כאב מקרין ממקור עצבי - כאשר יש לחץ על עצבי הגפה העליונה באיזור הצוואר כתף. 2. כאב מושלך ממקור לבבי. אמנם הסבירות שמדובר בגורם זה פחותה מאחר ואתה מתאר תופעה הנמשכת מעל חודש, אך מאחר ואינני בקי בתחום זה, הייתי ממליץ לפנות בהקדם האפשרי אל הרופא המטפל על מנת לשלול זאת. בברכה, ד"ר יהדה

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד