חזרה לספורט לאחר גינגליון

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

25/01/2019 | 09:06 | מאת: מרגלית

ב .16.1 עברתי ניתוח להסרת גינגליון ביד ימין מתי ניתן לחזור לספורט (אקסטרים trx וכו) השבוע מורידה תפרים תודה יש לי 3 תפרים 2 מהם כבר נפלו מעצמם לא היו קשורים טוב

מרגלית שלום, לא כתבת איפה היה ממוקם הגנגליןן והאם הוא הוסר בגישה פתוחה או ארטרוסקופית. הגנגליון הנפוץ נמצא בצד הגבי של שורש כף היד ולרוב הוא מוסר בגישה פתוחה. אם אכן בכך מדובר הייתי מפעיל את היד ללא מגבלה בפעולות היום יום תחילה. אם אין כאב או מגבלה, ניתן לחזור לספורט ועומסים לאחר 3 שבועות. בכל מקרה, מידע יותר מדויק המתאים בדיוק לסוג הפרוצדורה שעברת אפשר לקבל מהרופא המנתח. רפואה שלמה

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד