חדש לקרע ביד אחרי משחק כדורגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

30/11/2018 | 14:04 | מאת: אבי

שלום דוקטור, לפני 4 חודשים נפצעתי ביד במשחק כדורגל , אחרי שעשיתי צילום MRI נודע לי את תוצאות הלן : 1 .חשד לקרע חלקי של המרכיב הדורסלי של רצועת הסקפולנט 2 .תהליך ציסטי קטן, במימדים של *4.2 6*5.5 מ"מ דורסלי לחלק הדיסטלי של המפרק בין הסקפואיד ללונט , ולמפרק בין הלונט לקפיטט האם אני צריך להיות מודאג מהתוצאות ? צריך ניתוח לקרע ? תודה

16/12/2018 | 15:07 | מאת: ד"ר סורין יורדאש

שלום רב, אין ספק שבמקרה הזה צריך להשלים בירור על ידי בדיקת מומחה לכירורגיית יד. לפעמים נדרשים בדיקות נוספות כגון בדיקת שיקוף לצורך קבלת החלטה. רפואה שלמה, ד"ר יורדאש סורין דניאל

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד