תרפיה בתחום שיקום תנועה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

10/04/2018 | 16:39 | מאת: ליאורה

שלום עברתי שני ניתוחי ניקוז ועקירה באצבע לפני 20 חודשים שלא הצליחו יש קושי לכופף את אצבע עד הסוף.חפצים נשמטו לי מהיד ויש תחושת עומס קל על זרוע,בדיקת emgיצאה תקינה האם תרפיה בתחום שיקום תנועה כמו שימוש בכדור עיסוי וגליל פילאטיס תעזור להביא שחרור אצבע? אשמח לקבל את חוות דעתךתודה.

11/04/2018 | 06:21 | מאת: ד"ר יעקב פעילן

אם קיימת הגבלת תנועה - או שיש הידבקות גידית או שיש בעיה מפרקית. אמג (הבודק עצבים) אינו רלבנטי במקרה זה. פנה לאיבחון לרופא מומחה בכירורגית יד. בהתאם לאיבחון - יוצע לך הטיפול המתאים בברכה ד"ר פעילן

11/04/2018 | 09:22 | מאת: ליאורה

הקושי לכופף את אצבע עד הסוף קיים ואינו מפריע לביצוע פעולות שוטפות ללא הגבלת תנועה .האם תרפיה בלי ניתוח יכולה לעזור במקרה זה?

11/04/2018 | 11:48 | מאת: ד"ר יעקב פעילן

תלוי אם הבעיה מפרקית או גידית או משולבת התיעצי עם כירורג היד שבקש אותך בברכה ד"ר פעילן

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד