כאבים וקליקים בשורש כף היד

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

05/03/2017 | 11:26 | מאת: אורנה

שלום ד"ר. בני בן 11.5. מזה כמה ימים מתלונן על כאב בשורש כף יד ימין. כשמסובב את כף היד שומעים ומרגישים "קליקים" מרובים. בנוסף, מזה כחודש יש תופעה של קליקים במרפק באותה יד, כשמיישר את המרפק. אין סיפור של חבלה. ברקע - הילד משתתף בחוג כדורמים (אם כי להערתי אין איזה מאמץ יתר לא שכגתי על יד ימין במסגרת החוג). ביתר זמנו הפנוי - משחקי מסך למיניהם (אחיזת שלט של פלייסטיישן למשך זמן ממושך יחסית כל יום) מה יכול להיות ההסבר לכאב ולקליקים?

06/03/2017 | 06:59 | מאת: ד"ר יעקב פעילן

התיאור יכול להתאים לפגיעה/קרע רצועתי כל שהוא או של אחיזת גיד כלשהוא. סביר מאחת התנועות בכדורמים. עצתי לפנות לבדיקה לאיבחון לרופא מומחה בכירורגיה של היד בברכה ד"ר יעקב פעילן

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד