10top most occuring diseases

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - החלפות פרק ירך וברך

24/01/2005 | 19:49 | מאת: inbar

hallo, my name is Inbar AND i'm an Israeli student for physiotherapy in Holland. I would like to know where can I find info. about the following questions: what are the ' top 10' most common diseases OR related phenomenon in Israel. which are the most common orthopedic diseases/disorders in Israel

26/01/2005 | 22:44 | מאת:

לענבר שלום הבעיות השכיחות ביותר מתחלקות לפי התחומים. למשל בטראומה מדובר על שברים בפרקי הירכיים אצל מבוגרם מצד אחד ושברים כתוצאה מתאונות דרכים. בתחום שאינו טראומה מדובר על תהליכי ניוון בפרקים גדולים כגון פרק ירך וברך, תהליכי ניון נוספים כגון בגידי הכתפיים, כאבי עמוד השדרה לכל ארכו, ומחלות של עמוד השדרה בעיקר ניווניות. בברכה ד"ר גרינטל