פגיעה בברך לאחר תאונת דרכים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - החלפות פרק ירך וברך

01/01/2005 | 19:30 | מאת: גרי

עברתי תאונת קטנוע נחבלתי בכל גופי היום אני סובל מבלט דיסק בגב שמשפיע על כל רגלי השמאלית .נוסף יש לי פגיעה בעקב לפי האורטופד דהו דורבן המצריך ניתוח.אני לא הולך יציב ובשבועות האחרונים איני יכול לכופף כמעט את ברך שמאל ואני סובל וניזון מכדורים חזקים נגד כאבים .מה עושים אני מיואש.שכחתי את החבלה בשורש כף יד ימין בה רני מוגבל בטוווחים ובכוח וסובל כאבים קבועים הומלץ ניתוח לקיבוע אני בנתיים מעדיף את הסד,בנוסף אני מטופל בקבוצה לנפגעי פוסט טראומה בבריאות הנפש

15/01/2005 | 09:55 | מאת:

לגרי שלום לצערי או לשמחתי כל התחום של רפואה משפטית על כל גווניה ותת גווניה כולל חוות דעת ועיון בחומר של ועדות ערר למיניהן וייעוץ לגבי עורכי דין אינו מתחום עיסוקו של פורום זה בברכה ד"ר גרינטל