החלפת מפרק ירך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - החלפות פרק ירך וברך

26/11/2004 | 15:54 | מאת: yael

קראתי באתר של מרכז רבין על טכניקה חדשה להחלפת המפרק .מה עלי לעשות כדי לבדוק התאמתי לשיטה זו.ב)אני חברה במכבי האם אוכל לעבור את הניתוח במרכז רבין? תודה על האינפורמציה יעל

29/11/2004 | 21:42 | מאת:

ליעל שלום כיום יש לחברי כל הקופות אפשרות להבדק במרכז רפואי רבין, קיים שיתוך פעולה של המרכז עם כל הקופות כולל מכבי. במחלקה האורתופדית מנותחים חברי קופות שונות כולל מכבי..... כל שעלייך לעשות הנו לצלצל למוקד זמון תורים 9376666 שבראשותה של אסנת, לתאם תור כך שנוכל לבדוקת אותך ולעיין בצילומי הרנטגן ולענות על השאלות.... בברכה ד"ר גרינטל