ניתוח אורטוסקופיה עקב חבלה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - החלפות פרק ירך וברך

15/10/2004 | 01:18 | מאת: ירון

בשבוע האחרון עברתי ניתוח בברך ימין הרופא אמר לי שהנזק שנגרם לי הוא בלתי הפיך: (זה נגרם במסגרת עבודתי כאיש כוחות הביטחון ,נפלתי ונחבלתי) אין לי סחוס והיה עליו ל"גרד"את שאריות הקליפה עד מצב של אדמימת העצם בכדי שאולי תהיה התפתחות כלשהי של קליפה מעל העצם להערכתו לא אוכל לעסוק יותר בפעילות גופנית ועלי לחשוב על עבודה משרדית,אני בן 32 שאלתי האם ישנה ברפואה האלטרנטיבית ובכלל דרך לנסות להקל את הכאבים ובכלל בשלב זה עלי לשכב במשך 6 שבועות לפחות והליכה אך ורק עם קביים

20/10/2004 | 16:18 | מאת:

לירון שלום האדם שיודע יותר טוב מכל אדם אחר מה קורה בברך שלך הנו המנתח שראה במו עיניו ואינו ניזון מדבריהם של אחרים. מה הוא חושב על מה שכתבת? מה דעתו? זהו הנכון לעשות. עליך לבקש את דעתו בעניין כי בדעתם של אנשים הרחוקים ממראה עיניים עשויה להיות טעות או דעה לא נכונה בברכה ד"ר גרינטל