כאבים בברך שמאל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - החלפות פרק ירך וברך

17/07/2004 | 16:45 | מאת: רונן

שלום רב, אני בן 37 וסובל ממצב של "כרונדומולציה פטלה" בשתי הברכיים (מקווה שאייתי זאת נכון). בעבר נעשתה לי ארתרוסקופיה בברך שמאל שאבחנה את מצב הסחוס וגם אם זכרוני אינו מטעה אותי הוציאו לי חתיכת סחוס קטנה שנקרעה. לפני כחודשיים בעודי עולה במדרגות ארעה לי תופעה שברך שמאל מאין ברחה לי שמאלה וימינה. תופעה זו הייתה מלוות בכאבים חזקים ומס' ימים לאחר מכן היה לי קושי בדריכה על הרגל במיוחד בירידה במדרגות. בתאריך 15 ביולי בעודי שוב עולה במדרגות הרגשתי כאבים חזקים בברך שמאל (הכאבים הינם מצידי הברק משמאל ומימין) ומס' דקות לאחר מכן שניסיתי לבצע ריצה קלה הברך "נתקעה/התקפלה" דבר שהיה אף הוא מלווה בכאבים עזים. באותו יום לא הצלחתי כמעט לדרוך על הברך כשעד עכשיו יש לי כאבים שמה שמאפיין אותם במיוחד הינו כאבים בחלק האחורי/פנימי של הברך ומשני צידיה. אני מודע לכך שלא ניתן לתת הבחנה מלאה ללא בדיקה פיזית, אך בכל זאת האפ התופעות הללו יכולות להצביע על בעיה המצריכה טיפול כלשהו. לתשובתך אודה, רונן

18/07/2004 | 18:52 | מאת:

לרונן שלום וברכה התשובה פשוטה : "כן" אנא פנה לאחד ממומחי הברך הנותנים שרותים בתחום הארטרוסקופיה במחלקות האורתופדיות השונות וגש להבדק בברכה ד"ר גרינטל