רעידות בברך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - החלפות פרק ירך וברך

04/07/2004 | 15:29 | מאת: נועם

דוקטור נכבד, שלום לך .. אני בת 21 ולאחרונה יש לי תופעה מוזרה, אני אפילו לא יודעת אם אתה המומחה שאני צריכה לפנות אליו אבל אני אנסה... יש תופעה שהיא דיי שכיחה אצל אנשים.. והיא כשהעין "קופצת" ו"רועדת" לכמה שניות אז לי יש לי את התופעה הזאת בברך.. כשאני לא מזיזה את הרגל פתאום חלק חטן בברך מתחיל לרעוד לכמה שניות.. כאילו יש לי מן ויברטור פנימי שמזיז את העור. האם זה העצבים שגורמים לזה? או שרירים? ממה זה בכלל נובע? והאם זה דורש התייחסות?

05/07/2004 | 19:31 | מאת:

לנועם שלום וברכה תופעה זו אכן לא נדירה. בעצם אצל רוב האנשים חולפת בעצמה. הדבר המעשי לבצע הנו לפנות לרופא משפחה ולהבדק, ולהבדק על ידי רופא נאורולוג. הסיכוי למצוא משהו בעייתי מאד מאד קטן אך ככלל זוהי המלצה טובה. בהצלחה בהצלחה ד"ר גרינטל