חוסר של פופליטאו-פיבולר ליגמנט ו...

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - החלפות פרק ירך וברך

04/07/2004 | 00:42 | מאת: פצוע בברך

שלום, התגייסתי עם פרופיל 64 עקב היסטוריה של בעיות סחוס בברך, למרות זאת שובצתי בתפקיד אשר גרם לי לכאבים חזקים ולבסוף (גם לאחר חבלה) ניתן לי פרופיל 45 בהתאם. לאחרונה עברתי ארטוסקופיה אבחנתית בשל הכאבים המתגברים והתגלו הממצאים הבאים: "רצס לטרלי רפוי עם חוסר ברור של פופליטאו פיבולר ליגמנט עם נסיגה של הטיביה בסיבוב לאחור" בנוסף יש לי נזקים דרגה I ב: MFC, MTP, LTP וסימני PLRI דרגה 1-2 . איך אני יכול להעריך את אחוזי הנכות שלי? היום אני בקושי יכול לתפקד ביום יום, כלומר אינני יכול לעמוד לאורך זמן, קשיים בנהיגה עם הילוכים, או לשאת משקלים אפילו מינימלים. מה כדאי לעשות בכדי לטפל בבעייה? אודה לכל מי שיכול להאיר או להוסיף לי מידע על מצבי. בתודה מראש.

05/07/2004 | 19:41 | מאת:

פצוע יקר בפורום אנו מנועים מדיון במספר דברים: אחוזי נכות, פרסומות לתרופות וכל עניין מסחרי. ברור ממכתבך שבוצעה לך ארטרוסקופיה מסיבה כלשהי: בעיה של כאב, בעיה של נהיגה וכדומה. כעת, לאחר הניתוח אתה צריך לשבת מול המנתח ולשאול: מה משמעות של נזק דרגה I ב LTP: איפה זה בברך, האם זה מביא להגבלה? האם זה הגורם לכאב ממנו אני סובל? איך ניתן לרפא את הבעיה?......... כל זאת היות והוא מכיר אותך, ראה אותך, עיין בברך שלך מבפנים...... בברכה ד"ר גרינטל