ברך- ניתוח

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - החלפות פרק ירך וברך

30/06/2004 | 22:58 | מאת: ברק אבינועם

אני אמור לעבור ניתוח לאיחוי קרע במיניסקוס בקרוב מעוניין לקבל פרטים מה מי מו

01/07/2004 | 15:02 | מאת:

לברק שלום הנחתת עלי לתת לך שיעורים באורתופדיה במשך חודש ימים מספר שעות כל יום. בזו מסתכמת בקשתך...... קודם כל חשוב לדבר עם המומחה שמנתח אותך. אם לא הבנת לאיזה ניתוח ומה מטרת הניתוח הרי ההחלטה שלך לגשת לניתוח בעייתית. צריך לאמר 'כן' לניתוח אחרי שמבינים את כל הצדדים שלו ומחליטים בצורה שכלתנית. לכן בקשתי שטוחה לפניך: פנה חזרה לאותו רופא שאמור לטפל ברך ושוחח עמו. תודה ד"ר גרינטל

09/07/2004 | 18:19 | מאת: אורית לוי

שלום רב! אין לי מושג על מה מדובר וכמה זמן מנשך ניתוח כזה, אני סובלת מכאבים איומין כבר כחודש וחצי , ומקבל כל פעם זריקות על זריקות אפילו של כרבולת התרנגול, אל ללא עזרה. מה עושים

09/07/2004 | 18:19 | מאת: אורית לוי

שלום רב! אין לי מושג על מה מדובר וכמה זמן מנשך ניתוח כזה, אני סובלת מכאבים איומין כבר כחודש וחצי , ומקבל כל פעם זריקות על זריקות אפילו של כרבולת התרנגול, אל ללא עזרה. מה עושים