קרע ב-labrum במפרק הירך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - החלפות פרק ירך וברך

11/09/2005 | 23:09 | מאת: מירי

שלום רב! לאור בדיקת MRI נמצא כי ישנו קרע בלברום של מפרק הירך. אציין כי קרע זה הוא שגרום לכבאים חזקים הנמשכים כבר למעלה מחצי שנה באזור הירך-מפשעה והרגל כולה. נאמר כי יש לבצע ארטרוסקופיה. שאלתי היא האם ניתן לטפל בקרע זה? אם כן מהו אופן הטיפול? ומה זה הארטרוסקופיה? תודה רבה, מירי.

14/09/2005 | 11:07 | מאת: וולקס

יתן לטפל בקרע בלברום אבל רק ניתוחי או בכירוגיה זהירה (ארטרוסופיה) או בפתיחת פרק הירך הרצוי זה בארטרוקופיה

14/09/2005 | 11:12 | מאת:

יתרון לקרע בלברום הינה כירוגית מבצעים כריתה של החלק הסחוס הקרוע בניתוח ארטרוסופיה