ניתוח החלפת ברך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - החלפות פרק ירך וברך

15/08/2005 | 09:15 | מאת: שקד

שלום אבקש לדעת מי מומחה-המנתח הכי טוב שמומלץ היום לניתוח החלפת ברך. תודה רבה שקד

15/08/2005 | 21:01 | מאת:

לשקד שלום ניתוח החלפת ברך הנו ניתוח שמבוצע בכל המחלקות האורתופדיות בארץ בהצלחה. בכל מחלקה יש צוות שמבצע ניתוח זה בתוצאה טובה כך שפשוט אין דבר כזה 'המנתח הטוב ביותר'. מעבר לכך: סיבוכים קיימים אצל כולם. כך שגם אצל המנתח הטוב ביותר עשויים לקרות סבוכים. ומעבר לכך: קל מאד להיסחף לפרסומת מסוג זה או אחר ולפרסומת עצמית וחשוב לשמור על הצניעות מצד הרופאים. לכן חשוב להבדק, לקבל חוות דעת נוספת אך לא להתעוור ולדעת שיש רופאים טובים למכביר. בהצלחה ד"ר גרינטל