שחיקת סחוס בברך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - החלפות פרק ירך וברך

04/08/2005 | 17:29 | מאת: שי

שלום אני בן 25 ,לפני כחודשים נפלתי בזמן ריצה מהירה על ברך ימין בחוזקה, במשך חודש לא יכולתי להזיז את הרגל ולא לקפל אותה ,לאחר מיפוי עצמות נאמר לי שיש לי chondral erosion ושבלתי אפשרי לטפל בזה בנוםף נאמר לי כי תוך 25 שנה אני יצטרך לעבור ניתוח להחלפת ברך . כיום ישנם כאבים חזקים בברך ואני יכול לקפל אותה רק ב120מעלות ןזאת לאחר 14 טיפולי פיזוטרפיה .האים אוכל לרוץ שוב אני עובד כשוטר תפקידי מחייב זאת, האים ישנה דרך חליפית מניתוח ? בתודה שי

15/08/2005 | 00:41 | מאת:

לשי שלום אל תהיה פסימי. באורתופדיה מרבית הדברים מסתדרים בזמן ארוך מאד מאד. כך שבמקום להכנס ללחץ הייתי מחפש חוות דעת נוספת, מופיע לבדיקה עם הצילומים, עם המפוי, לחשיבה נוספת. אני לא בטוח אבל יתכן והמסקנות העולות מהמכתב שלך נמהרות מדי???? בהצלחה ואל יאוש ד"ר גרינטל