כאבים במפרק הירך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - החלפות פרק ירך וברך

30/07/2005 | 13:22 | מאת: שי

שלום ד"ר ארנן שמי שי ואני בן 30. יש לי בעיה של כאבים במפרק הירך, שהולכת ובאה, כבר מזה כמה שנים. הכאבים דומים לכאבים פנימיים של דלקת במפרק הירך (ממש בחיבור בין הירך לאגן) עשיתי צילום והעצמות נראות תקינות. על פי אחד האורתופדים שהייתי אצלם, כנראה שהיה באזור זה מתיחה מעל למידה ומאז הרצועות לא חזרו למצב הנורמאלי. יש לציין שאני עוסק הרבה בספורט (ריצה, אופניים) כל פעם שאני מעלה את רמת האימונים הבעיה חוזרת. מה ניתן לשות במידה ויש שם בעיה דלקתית או רצועות? האם יש תרגילים \ טיפול מומלץ? תודה מראש שי

02/08/2005 | 20:58 | מאת:

לשי שלום יש יותר מסיבה אחת לכאבים בפרק הירך אצל אנשים צעירים. לא רק השתפשפות של הסחוס. ישנן דרכים להדגים פתולוגיה. אבל דבר ראשון: צריך לבדוק ולחשוב על הסיבה שמסבירה את הכאבים ולתכנן את הברור. לכן בעצם אתה צריך לחזור ולהבדק ולשקול את האפשרויות השונות. בברכה ד"ר גרינטל