כאבים בברך לד"ר גרינטל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - החלפות פרק ירך וברך

26/07/2005 | 20:05 | מאת: כרמית

שלום רב מזה מס' חודשים סובלת מכאבים בברך שמאל וזה קורה כשאני עולה מדרגות. פניתי לאורתופד שערך צילום . ובביקור שני לא אמר מה הממצאים רק נתן תרופה לשכוך כאב. לי אין כאבים תמידיים אלה רק כשאני עולה במדרגות. אלייך שאלתי ד"ר גרינטל מה נראה לך יכולה להיות הסיבה ואייך ניתן לטפל בה? היות והכאב מונע ממני להגיע למקומות שיש בהם מדרגות. ברגשי תודה כרמית

02/08/2005 | 21:40 | מאת:

לכרמית שלום כאבים בברך הקשורים למדרגות בדרך כלל נגרמים מהפיקה. כך שאנו בבדיקה מחפשים רגישות או ממצא אחר הקשור לפיקה. רוב הרופאים מפנים לטפול פיסיותרפי. לכן כדאי לפנות לאורתופד המטפל, לראות אם הוא מסכים למחשבה, (יתכן וכל מה שאנו מעלים בפורום כאפשרות אינו נכון), ואם כן לראות לאיזה טפול יכול להפנות. בברכה ד"ר גרינטל