תשובת בדיקת EMG

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - החלפות פרק ירך וברך

21/07/2005 | 17:18 | מאת: יוסף

שלום. אני סובל מצריבה בכפות הרגליים. עשיתי בדיקת EMG, ולהלן סיכום התשובה: התוצאות בגדר הנורמה. אין עדות לפולינאירופטיה. האם זה אומר שהתשובה בסדר. ואם כן , כתוצאה ממה יכול להיות שיש לי צריבה כל כך חזקה בכפות הרגליים. יש לציין שגם בכפות הידיים יש לי אדמומיות וזה לא כואב ( אם זה קשור ). כמו כן אני סובל מסכרת.

02/08/2005 | 22:10 | מאת:

ליוסף שלום הרגשת צריבה בכפות הרגליים יכולה להגרם ממגוון בעיות. לעיתים הפרעה עצבית עדינה אם מסכרת ואם מסיבות אחרות, הפרעה שלא תמיד בדיקת EMG יכולה לזהות. ישנן סיבות אחרות היכולות להביא לתחושות אלו. כדאי לפנות לנאורולוג, לרופא משפחה, אולי לרופא סכרת ולהתייעץ בעניין. בברכה ד"ר גרינטל