קרע במיניסקוס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - החלפות פרק ירך וברך

04/07/2005 | 12:55 | מאת: משה

אובחן אצלי בברך ימין קרע במיניסקוס הפנימי האחורי בדרגה 2-3 מה זה אומר ? מה האפשרויות ?

05/07/2005 | 17:58 | מאת:

למשה שלום אני עומד לאכזב אותך. נראה לי שאתה מצטט בדיקת הדמיה. אלא שמה שחשוב כדי לדעת מה המשמעות של כל בדיקה ובדיקה הנם הפרטים הנדושים אך החשובים ביותר: א. ספור הארוע, כיצד התפתחה הבעיה וכו' ב. מה מידת ההטרדה, מה הפעילות הקיימת ומה הפעילות הנדרשת וכו' ב. ממצאי הבדיקה: טווח תנועה, יציבות, רגישות, סימנים מניסקלים, וכו' ד. ממצאי הצילום. ורק אז ניתן לחשוב ולשקול מה המשמעות של קרע דרגה 2-3..... בברכה ד"ר גרינטל