שאלה על בעיות בבירכיים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - החלפות פרק ירך וברך

04/07/2005 | 10:48 | מאת: נתי

יש לי בעיות בבירכיים... הלכתי לאורטופד והוא אמר לי- ששחקתי את הפיקה של הברך ואסור לי לעשות ספורט 3 חודשים... אני לא בדיוק יכול לא לשחק כדורסל 3 חודשים... אז רציתי לשאול אם מגני בירכיים אלסטיים יכולים לעזור לי...???.

05/07/2005 | 18:08 | מאת:

לנתי שלום לעיתים בבעיות מסוימות מגיני ברכיים עוזרים אלא שקיים חשש ששמוש בהם עשוי להאיץ ניוון של השרירים סביב הברך. לכן : מדוע לא תפנה לאורתופד המטפל ושאל אותו לגבי המגינים והשימוש בהם? יתכן ויש לו נימוק ספציפי בעד או נגד... בהצלחה ד"ר גרינטל