בחירת מנתח להחלפת מפרק

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - החלפות פרק ירך וברך

02/07/2005 | 07:15 | מאת: גיורא

אני בן 53, עומד בפני החלטה על החלפת מפרק ירך ועלי לבחור את אותם שיבצעו את הניתוח . אודה לך באם תציין בפני מיהם המרכזים הרפואיים המובילים בתחום והיכן ניתן להשיג סטיסטיקות אמינות על הצלחת ניתוחים. בנוסף אשמח לקבל כל מידע המתיחס לתהליך ההחלמה האופיני לאחר הניתוח, אופיו, אורכו ומגבלותיו. תודה, גיורא

02/07/2005 | 18:46 | מאת: ניצן א.

מצטרף לפנייתו של גיורא ואודה על קבלת מידע מפורט על ניתוח להחלפת מפרק ירך, אפשרויות שיקום וכו'. תודה.

05/07/2005 | 17:08 | מאת:

לגיורא שלום כפי שכתבתי רבות חשוב להמנע בפורום מידע זה מכל פרסומת אישית או קבוצתית. חשוב מאד לדעת כי גם המנתח הטוב ביותר עובד בחדר ניתוח עם אנשים רבים, כך שצוות חדר הניתוח, צוות אחיות המחלקה רופאי המחלקה הפיסיותרפיסטים, כל אלו מהווים חלק חשוב מהמטפלים ואחראים להצלחת הניתוח. כך שלעולם אין מדובר באדם אחד. ברוב המחלקות הניתוח מבוצע בצורה טובה ומיומנת כולל המחלקות היותר קטנות וגם במחלקות הפריפריות. הסטנדרטים של העבודה גבוהים וטובים. אני יודע שהקשתי עליך את המלאכה של הבחירה. בהצלחה ד"ר גרינטל

05/07/2005 | 18:07 | מאת: גיורא

לד"ר גרינטל שלום, אכן לא היתה כוונתי לקבל המלצה שמית אלא נגישות לסטטיסטיקות הנוגעות לאחוזי הצלחה של מוסדות רפואיים שונים המבצעים את הניתוח. תודה על ההענות גיורא