קצבת נכות/ניידות

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - החלפות פרק ירך וברך

29/06/2005 | 10:25 | מאת: אורי- לי

שלום רב, עברתי לפני 3 חודשים ניתוח להחלפת מפרק הירך.נאמר לי שעלי לקבל מהמדינה קצבת נכות? האם נכון הדבר? מה ההבדל בין קצבת נכות לקצבת ניידות? האם ועדה רפואית יכולה למנוע מתן אחוזי נכות אם הפגיעה במפרק היא מלידה?? למי פונים? מהו התהליך שצריך לעבור? המון תודה

29/06/2005 | 17:13 | מאת:

לאורי - לי שלומות אבקש סליחתך אך נראה לי ששאלותיך ייענו הרבה יותר טוב על ידי מומחי הביטוח הלאומי מאשר על ידי, כמנתח שמבצע החלפות מפרקים. בברכה ד"ר גרינטל