מרכז שיקומי פרטי אחרי ניתוח החלפת פרק ירך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - החלפות פרק ירך וברך

08/06/2005 | 09:24 | מאת: דליה

בוקר טוב. אני זקוקה באופן דחוף לחלק מרשימת מקומות שיקומי עבור אימי אין אפשרות להביא אותה הביתה לכן אנחנו מחפשים משהו זמני לשבועיים אשמח לקבל לפחות רשימה קטנה באיזור תל אביב או במרכז תודה

22/06/2005 | 18:05 | מאת:

לדליה שלום נאמנים לעקרון שלא לפרסם אנו מנועים מלהפיץ רשימה של מוסדות שיקומיים מסיבות אלו או אחרת. מה אפשר לייעץ לך? א. ניתן במחלקה להתייעץ עם העובדת הסוצילית המחלקתית ולקבל ממנה עזרה ב. להתקשר לדקלה (מושלם) (באם חברי קופת החולים הכללית) ולקבל עזרה בעניין זה. בברכה ד"ר גרינטל