עוד שאלות לדוקטור

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - החלפות פרק ירך וברך

02/06/2005 | 09:47 | מאת: בחורה צעירה

אני צעירה עם השמנה קיצונית ושחיקת סחוס מטופלת בכונדרטין גלוקוזמין והמליצו לי על ארט 50 אך אני לא לוקחת שאלותי האם להמנע מהליכה מרובה? האם להמנע מירידה ועליה במדרגות? האם הליכה מרובה תגביר את שיחקת הסחוס? האם שיחת חזה (כיפוף הרגליים) גורמת נזק?

02/06/2005 | 13:07 | מאת:

בחורה צעירה נכבדה זה השלב שבו את חייבת להבדק כדי להיות מסוגלת לקבל תשובה נאותה על השאלות. אני מאד חושש שתשובה ללא בדיקה והערכה רנטגנית של הבעיה עשויה להטעות. בברכה ד"ר גרינטל