החלפה חוזרת של עצם הירך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - החלפות פרק ירך וברך

25/05/2005 | 11:08 | מאת: דקל

החלפתי פעמיים את עצם הירך בכל רגל,זאת לאחר שטופלתי בכמויות גדולות של קורטיזון(השתלת כליה).ברגל שמאל שלי יש ריפיון של המשתל ושחיקה רבה של העצם בכלל .דבר הגורם לי לכאבים חזקים. שאלתי:האם יש אפשרות להחלפה של משתל חדש? תודה

31/05/2005 | 19:43 | מאת:

לדקל שלום על פניו התשובה הנה 'כן'. אין ספק שצריך להבין וללמוד את הסיבה להתרופפות ולמצוא את המשתל המתאים שיענה על בעיה זו ולטפל בהתאם. ניתן לראות אותך בבילינסון במרפאות החוץ, לבדוק ולעיין בצילומים ולחשוב ביחד מה ניתן לעשות . בברכה ד"ר גרינטל