גמישות יתר

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - החלפות פרק ירך וברך

20/04/2005 | 19:59 | מאת: צחי

שלום רב! אני בן 19 בחצי השנה האחרונה אני סובל כאבים חזקים מאד בגב בברכיים, יש לי פלטפוס ושחיקת סחוס בברכיים ועקמת. בביקור אצל ראמתולוג אובחנתי עם גמישות יתר שגורם לי לכאבים עזים.יש לי סימנים על הבטן מעין צלקות הרופא אמר שזה הסימן לגמישות יתר . אני מבקש לדעת מה זה אומר, והאם יש לזה טיפול. ברצוני לציין שאבי סובל מטרת נפוצה האם יש לזה קשר. אודה על קבלת תשובתכם. חג שמח וכשר צחי

20/04/2005 | 20:45 | מאת:

לצחי שלום ממכתבך עולה הרושם שאתה אדם כנה ונעים כך שקשה לי לאמר לך שלא ברורה לי הסיבה המדויקת לסימפטומים שלך ובודאי לא לייעץ לך מה לעשות. אנא קבל את מגבלות הפורום בהבנה חג שמח ד"ר גרינטל