קרע בצולבת ACL

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - החלפות פרק ירך וברך

19/04/2005 | 15:41 | מאת: ערן

שלום רב יש לי קרע ברצוע הצולבת acl ואני צריך לעשות ניתוח אני אשמח אם תמליץ על רופא שמנתח את סוג הפציע הזאת דרך הגב אני משחק כדורסל. תודה רבה לך.

20/04/2005 | 20:34 | מאת:

לערן שלום שחזור צולבת הנו ניתוח המבוצע על ידי מעט אנשים, בדרך כלל אחד או שניים למחלקה אורתופדית היות והניתוח דורש מיומנות ולימוד ממושך. כל שעליך לעשות הנו לפנות למחלקה האורתופדית בה בחרת, להבדק על ידי אותו כירורג המבצע את הניתוח, לשוחח עמו ולזרום..... בברכה ד"ר גרינטל