צריבה וכאבי ברכיים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - החלפות פרק ירך וברך

07/04/2005 | 18:46 | מאת: לאה

שלום רב אשתי בת 59 מזה חודשיים מתלוננת על צריבה וכאבי ברכיים (בזמן שינה אינה חשה בכך) קיבלה כדורי אטרופן שלא עזרו,ונמצא ויטמין B12 נמוך, ולכן מטופלת בכדורי טריבמין מזה שבועיים.אך עדיין ממשיכה להתלונן על הכאבים והצריבה. בביקור אצל רופא אורטופד, הוא לא אבחן דבר מה וטען שהבעיה אינה שייכת לרופא אורטופד , מבקש עזרה למי יש לפנות תודה

08/04/2005 | 10:46 | מאת:

שלום וברכה ככלל, צריך רופא בעל נקודת ראיה רחבה עם ידע בתחומים רבים כדי לראות לאיזה כוון להפנות את הברור. לכן להערכתי צריך לשוחח ולהבדק על ידי מומחה לרפואת המשפחה. לרופאים אלו יש את ההכשרה ואת הנסיון. רופא משפחה טוב יכול ויודע לאן לכון את הברור: האם לכוון נאורולוגי? האם אנדוקריני? ואם הוא חושב שיש מקום לכוון אורתופדי ניתן תמיד לבקש חוות דעת נוספת. בברכה ד"ר גרינטל

09/04/2005 | 12:46 | מאת: arie

אני סובל מכאבים בבברך ימין. הצילום הראה שחיקה בסחוס. באותה רגל בגב כף הרגל ישנה עצם קטנה בולטת המקשה עליי את ההליכה. האם ישנו קשר בין שתי התופעות. מה עליי לעשות? תודה מראש אריה