כאבים בירך ובברך ימין

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - החלפות פרק ירך וברך

27/03/2005 | 21:37 | מאת: גיא

שלום רב, שאלתי אלייך דוקטור היא: אובחן אצלי chondromalacia of patelle בברך ימין ושאלתי היא מה בדיוק אומרת האבחנה הזו ?האם תחושת החום ומין תחושת כאב בירך היא בגלל בעיה זו?האם יש לי דלקת ? האם יכולה לזה להיות השפעה או הקרנה על כול הרגל?ושאלתי האחרונה כאשר נאמר לי לעשות תרגילי iqd כמה זמן לוקח לזה לעבור? אני מודה לך מקרב לב על תשובתך

29/03/2005 | 18:27 | מאת:

לגיא שלום מדובר בכאבים תחת הפיקה. אנשים רבים סובלים מכאבים תחת הפיקה מסיבות שונות ודרגות שונות. האבחנה המדויקת מאד תלויה בממצאי הבדיקה וההדמיה. הטיפול המקובל הנו טפול פיסיותרפי. חלק ניכר מהאנשים נעזרים והכאב מוקל אך לעיתים התסמונת מתבטאת שנית לאחר תקופה. ניתן אז לטפל שנית בפיסיותרפיה. בברכה ד"ר גרינטל