כאבי ברכיים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - החלפות פרק ירך וברך

19/03/2005 | 17:37 | מאת: מורן

אני בת 23 ובמשך כחודשיים סובלת מכאבי ברכיים בבדיקות דם אשר ביצעתי נמצאו ש.ד גבולית, CRP מעט מוגבר. ובבדיקה של ראומטולוג אובחנתי כבעלת מפרקים עם גמישות יתר ומחלה פטלופמורלית בולטת. רציתי לדעת מה אומרים הממצאים הללו מהי בדיוק אותה מחלה ומה ניתן לעשות בנידון.

29/03/2005 | 18:57 | מאת:

למורן שלומות נראה לי שמדובר אצלך בכאבים תחת הפיקה ולכן יש בהחלט מקום להפנות במידה ואני צודק לטפול פיסיותרפי. אנא פני להבדק על ידי רופא המשפחה או אורתופד קופת החולים בברכה ד"ר גרינטל