התכופפות

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - החלפות פרק ירך וברך

15/03/2005 | 15:10 | מאת: שרונה

התכופפתי ולאחר כמה דקות הרגשתי כאב, כבר שלושה ימים אני שוכבת במיטה ומתקשה לרדת, ללכת, לשבת. קיבלתי נרות וולטרון. האם יש משהו נוסף כדי להקל עלי מלבד מנוחה כללית וכרית חמה

15/03/2005 | 23:14 | מאת:

לשרונה שלום היכן הם כאבייך? בכל מקרה אין תחליף לבדיקת רופא. הספקולציות שאפשר לעשות דרך הפורום הנן אין סופיות. בוא נניח שיש לך כאבי גב, הגבלה בתנועה, רגישות וכו' יש לבדוק ולראות אם מבחינה נאורולוגית הכל תקין.... לתת טפול בהתאם.... לחשוב ולשקול הדמיה.... בהצלחה ד"ר גרינטל