כאבים מתמשכים בברך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - החלפות פרק ירך וברך

03/03/2005 | 20:57 | מאת: סיגל

שלום דוקטור, באוקטובר האחרון שברתי את פיקת הברך בתאונת דרכים. טופלתי בגבס ארוך ובפזיותרפיה. עדין אני מטופלת בפזיותרפיה. השבר הוא שבר עם תזוזה מינימלית. הכאבים בברך מציקים לי בעקר בישיבה (כשהברך כפופה) ובהליכה ברחוב (לא בבית). שאלתי:כיצד אוכל להפטר מכאבים אלו ומתי? בתודה מראש, סיגל. .

08/03/2005 | 20:10 | מאת:

לסיגל שלום כאבים בפיקה לאחר שבר עשויים להמשך זמן ארוך בצורה בלתי נסבלת ממש. לעיתים פיסיותרפיה עוזרת, לפעמים ניתוח להסרת המתכות עוזר, לפעמים שום דבר אינו עוזר..... בהצלחה ד"ר גרינטל