PFJ

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - החלפות פרק ירך וברך

02/03/2005 | 10:24 | מאת: חיים

דר' שלום רב! אני לאחר ניתוח ארטרוסקופיה בו נתפר המיניסקוס(לפני כחצי שנה) אולם גם כעט ניתן להרגיש בקנקים בעט יישור הברך. בבדיקה שעברתי לא מזמן נאמר לי שישנה אפשרות שהתפר לא החזיק מעמד ואולי אצטרך לעבור את הניתוח בשנית, וכן נכתב עוד ע"י הרופא שאין לשלול בעיה של הPFJ שאלתי היא מה הפירוש של PFJ האם יכול להיום מצב של שחיקה של העצם כתוצאה מפציעה זו? בתודה מראש חיים

02/03/2005 | 20:23 | מאת:

לחיים שלום הפרק המדובר הנו פשוט המפרק בין הפיקה לברך. והרופא שלך חושב שיש משם כאבים. לכן כדאי לשאול אותו בבקורת איזה טפול יכול לעזור בברכה ד"ר גרינטל