תאונת דרכים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - החלפות פרק ירך וברך

27/02/2005 | 11:42 | מאת: תהילה דבח

שלום, אני בת 24 עברתי תאונת דרכים לפני כשלושה שבועות, נפצעתי בשני בירכיי ובוצעו תפרים נשללו שברים בצילומים בבית חולים, יש לי כאבים עזים בברך אך הנני יכולה ללכת. נישלחתי ע"י האורטופד למיפוי עצמות שבו נאמר "קליטה מוגברת בעצם הפטלה מימין- חשד לשבר סגור". אתמול הערב הכאבים נהיו חדים יותר אך מאחורי הברך הלכתי למר"ם ושם נעשו לי שוב צילומים ונאמר לי שהעצם לא שבורה אך כניראה נקרעו לי גידים וחלק מהרצוע. בנוסף לכך הרגל כל הזמן נירדמת לי ואני מרגישה זרמים ונמלים האם זה כשור אחד לשני? ומה אני יכולה לעשות כדיי למנוע את הכאבים? אודה לך מאוד על תשובתך...

08/03/2005 | 20:17 | מאת:

לתהילה שלום ממכתבך למדתי כי טופלת בשלשה מקומות לפחות: חדר המיון לאחר התאונה, אורתופד ששלח אותך לברור, ורופא מר"ם. אני בטוח שכולם מתכוונים לטוב. אלא שברור בשלשה מקומות שונים משמעותו בעייתית. לכן חזרי לרופא שלך, תני לו את האפשרות לעשות אינטגרציה של המצב הרפואי קליני ותני לו את היכולת להבין את התמונה הכוללת בברכת הצלחה ד"ר גרינטל

14/03/2005 | 17:43 | מאת: דר' מוות

את יכולה לירות לעצמך כדור 9מ''מ בראש וזה יגמור לך על כל הכאבים. את יכולה ליתלות את עצמך מהתקרה פחות נעים אבל יעיל באותה מידה. אם את בעניין של ספורט אתגרי את יכולה לקפוץ מבניין גבוה כשתגיעי למטה הכל יעבור.... בהצלחה - דר' מוות.

15/03/2005 | 10:10 | מאת: תהילה דבח

תמיד אהבתי חוש הומור ...... ויש לציין שזה גם בריא!!! (-: