אורטופדיה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - החלפות פרק ירך וברך

27/01/2005 | 20:47 | מאת: יאיר

שלום רב. אני ביקשת עזרתכם בקשר לאתר בו רואים וירטואלית ניתוח ארטוסקופיה בברך. אני מצאתי אתר בו רואים החלפת ברך. ומשום מה חיברתם את שאלתי לשאלה של מישהו אחר בנושא אחר..וקיבלתי באימייל תשובה אשר לא בקשר לשאלתי. אודה לכם על התיחסותכם לשאלה שלי. תודה מראש. יאיר

29/01/2005 | 21:52 | מאת:

ליאיר שלום נחפש ונעביר לך את הכתובת בברכה ד"ר גרינטל

11/04/2005 | 19:12 | מאת: שרית

שלום בת 28 בריאות תקינה , עבודה ממושכת מול מחשב , מזה כחודש כאבי כפות ידיים שורש כף יד-חזקים מאוד , במיוחד ביד ימין כולל נמלים ,כאבי צוואר . כאבים מידי פעם גם באצבעות כפות הרגלים . סובלת מזה מספר שנים מכאבי גב תחתון -לא באופן רציף . צילום שתי ידים וצוואר תקינים , בדיקת דם תקינה , emg תקין .בהמלצת אורטופד :מבצעת פיזותרפיה , חובשת חבק על כף יד ימין , אתופן לא עזר כרגע מטופלת ב ARCOXIA90 .

13/05/2005 | 14:57 | מאת: אביגדור

אני עומד לעבור ניתוח להשתלת ברך, מבקש לקבל פרטים על אופן ביצוע הניתוח ואם ניתן גם תמונות. חוות דעת וסיכויי הצלחה, מה הסיכונים ומה עלי לדעת לפני ואחרי הניתוח. אני כבן 65, סובל מהברך כבר 10 שנים מצפה לתשובתך המהירה בתודה מראש אביגדור