גמישות עורקים וקרישי דם סימנים מניעה ובדיקה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

13/12/2008 | 12:24 | מאת: שאול

גמישות עורקים וקרישי דם סימנים מניעה ובדיקה כלכמה זמן אקו לאדם בריא 1. איך בודקים רמת גמישות עורקים ורמת ההסתידות בהם ? בדיקות דם? אולטרה סאונד? באופן עקיף דרך מבחני מאמץ? 2. אולי אותה שאלה: איך בודקים אם יש קריש דם שמסתובב לו במערכת כלי הדם והאם ניתן לעשות משהו בענין? 3. לאדם בריא בן 62 -- כל כמה זמן מומלץ לעשות אקו? אני שואל את השאלות הללו כי חבר שלי בן 60 רזה ספורטאי ומקפיד על מזונו ( כמוני) הרגיש לחץ בחזה ובבדיקות מצאו לו חסימות בצינורות דם ועשו לו צינתור. בתודה

13/12/2008 | 23:54 | מאת:

יש מספר בדיקות שנועדו להעריך את הסכוי שאחד או יותר מעורקי הלב מכיל הצרות משמעותית. הבדיקה הראונה היא מבחן מאמץ. במידה ויש חשד ניתן לבצע בדיקות נוספות כגות מפוי לב. הדמייה של עורקי הלב ניתן לבצע גם ב CT ספציפי. על מנת לייעץ לך כדאי לפנות לרופא מטפל ולהעריך את הסיכון שלך באופן כללי ולהנחות אותך לגבי בדיקות תודה

20/05/2014 | 10:04 | מאת: sdfsdf

sdffsdsdf