הפרעות קצב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

24/09/2008 | 19:41 | מאת: חיה

אני כבת 53 הסובלת מהפרעה דיאסטולית 2, דליפה מינורית מאחד המסתמים, הולטר לב לפני 3 חודשים: תקין, חוץ מפעימות מוקדמות לא רציניות. השבועיים האחרונים, אני מרגישה רוב היום הדופק לא סדיר, פעימות מוקדמות וזה קורה לאחר מאמץ בזמן שאני יושבת במנוחה. הדופק כאילו קופץ נרגע ושוב קופץ, לעיתים זה גורם צורך להשתעל. התור שלי לקרדיולוג זה בסוף אוקטובר בבית חולים. מרגישה עייפות יתר. אין לי כאבים בחזה. מזה זה אומר והאם עלי להקדים את התור?? תודה.

24/09/2008 | 19:46 | מאת: חיה

הדופק לא מהיר אך אל סדיר, פעימות מוקדמות.

03/10/2008 | 22:44 | מאת:

באם התופעה של דופק לא סדיר מטרידה יותר מציע לגשת לרופא המשפחה ולבצע אק"ג (אשפר גם אחרי הליכה על מנת לראות קשר למאמץ), לבצע מבחן מאמץ עם רישום אק"ג של 10 דקות לאחריו ובשלב שלישי לחזור על הולטר (או ניטור ממושך יותר). כמו כן ממליץ על בדיקת TSH תודה