קולסטרול

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

15/09/2008 | 14:41 | מאת: נגה

הנני סובלת מקולסטרול גבוה וטריגלצרידיס גבוה קולסטרול רע 245.5 וטריו -561 אני בת 59 ומשקלי 79 לא צינתי, הקולסטרול הטוב 37 אבקש לדעת במידה ואני סובלת גם מלחץ דם שבדרך כלל מאוזן ע" נורמטין, 75 מ"ג , נורמטין 50 מ"ג ,וסקיקס +, ובזמן האחרון אני לא מאוזנת לכן עשיתי בדיקות , הממוצע הלא מאוזן ססטולי 140 ודיסטולי 89 והדופק 70 . אודה לך על פנייתי. נגה

20/09/2008 | 18:26 | מאת:

השילוב של כודף משקל, לחץ דם מוגבר, HDL נמוך וטריגךיצרידים גבוהים הוא שילוב המהווה סיכון מוגבר למחלת לב וכלי דם. יש צורך באיזון תרופתי משולב עם הדרכה לשנוי באורח חיים (תזונה ןפעילות גופנית). ממליץ לפנות בהקדם ליעוץ מסודר תודה