דופק חזק בקיבה - אאורטה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

06/09/2008 | 12:19 | מאת: גלדיולה

שלום אני בת 60 נמצאת במעקב קרדיולוגי עקב גורמי סיכון בחודשים האחרונים אני מרגישה פעימות חזקות בבטן, בלילה הן מעירות אותי מהשינה, משהוא קופץ בבטן ו גורם למין ויברציה בכל הגוף, זה קורה לא מעט פעמים במהלך היממה. רופא המשפחה אמר שזה אבי העורקים, נשלחתי לסי טי בטן, כולל אאורטה, הבדיקה תקינה. שאלתי, מדוע זה קורה , ומה הטיפול לזה, האם זה מסוכן אני נוטלת תרופות - אלטרוקסין - קרדיקיג 5 - חצי וזודיפ - סימווקור 10 - אלטרול 25, , אסיוול או ואבן בעת הצורך. וכן תווספי מזון - Q10 - אומגה 3 בבדיקת הדם מלפני כשבוע יצא CPK 348 מודה על התשובה וההתיחסות

06/09/2008 | 23:50 | מאת:

תחושת דופק חזקה היא לעיתים בטוי לקצב לב לא סדיר או למצב חרדתי. ניתן לבצע הולטר לב לשלול בעייה בקצב הלב תודה