מפוחדת

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

04/09/2008 | 21:08 | מאת: עדי

בס"ד לפרופ' שמואל שלום רב אני בת 27 בראיה בדרך כלל סובלת מחרדות המאופינות לפחד מבעיות לב מטופלת בקלונקס 0.5 ביום עברתי לפני מס' שנים ברירור אקו הולטר אקג נמצא תקין ושוב לפני שנה וגם תקין ברוך השם מזה כחודש מרגישה רק מתוך שינה תחושה מוזרה במרכז החזה שמלווה בפחד נוראי ודופק לפעמים מהיר לפעמים איטי ונדמה לי שהוא לא ממש סדיר אני מודדת מתוך שינה . ביקשתי מהרופאה שלי שתבדוק אותי היא אמרה שהדופק סדיר 75 אני ביומים אחרונים מנסה להפסיק לעשן עם זיבן . יש לציין שהתחושה היא כבר כחודש של מועקה כאב לא מובן שקשה לי להסביר אותו רק אני יודעת שהתחושה היא שדופק לא סדיר . במהלך היום אני מודדת לעיטים דחופות דופק נשמע סדיר בין 65 ל88 לפעמים הוא 100 שאלתי היא האם קיים דבר כזה הפרעת קצב רק מתוך שינה??? והאם זה מסוכן???? בתודה מראש עדי

05/09/2008 | 09:15 | מאת: עדי

בס"ד שכחתי לציין שזה קורה שאני כמעט נרדמת או יותר נכון שאני ממש נכנסת לשינה אז זה קורה זה יכול לקרות 2 בלילה או בצהריים ואז אני ישנה כרגיל . עשיתי הולטר לפני כ 3 ימים ל48שעות היה משהו דומה במהלך שהותי עם ההולטר אבל לא בדיוק אותו הדבר . יש ימיים שאין לי את זה והכל כרגיל ויש ימים שיש לי את זה ברצף .

06/09/2008 | 23:47 | מאת:

הדופק שלך מצויין. יש שנויי דופק פיזיולוגיים תוך כדי שינה וכך גם במבלך היום. מצב החרדה מגביר את הדופק וכן את תחושת העוצמה שלו. הרושם שלי שאין כל בעייה לבבית וטיפול טוב בחרדה ימנע את התחושות שלך תודה