לחץ דם

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

15/08/2008 | 11:03 | מאת: שמעון

לאחיין שלי נעשה הולטר לחץ דם ואחת המסקנות הייתה ירידה פיזיולוגית בלחץ הדם עם ירידת דופק ל 41 מה משמעות המימצא הזה מדובר בבחור בן 18.6 בהולטר קודם שנערך לפני שנה וחצי קבעו שההולטר תקין ואילו הנפרולוגית בבית חולים שניידר קבעה שעליו להתחיל בטיפול תרופתי אנפירל 5 מ"ג ובאם לחץ הדם מעל 125/80 עליו לעבור ל10 מ"ג מה דעתכם בנושא(הנ"ל מיועד לגיוס לאחר ועדה רפואית)

03/09/2008 | 22:57 | מאת:

חסרים נתונים לגבי רמת ל"ד כדי לייעץ. בכל מקרה, באם יש בעייה כלייתית הרי הצורך באיזון קפדני של לחץ הדם רב יותר תודה