דפיקות לב,ידיים נימולות וכאב בלב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

06/08/2008 | 21:42 | מאת: דובי

שלום, אני בן 31, בריא בדרך כלל, מבנה גוף רזה עם משקל תקין,לא מעשן אבל גם לא עושה ספורט,מקפיד על אוכל בריא רוב הזמן,אין היסטוריה של מחלות לב במשפחה(אבי נפטר בגיל 86 מהאלצהיימר) אומנם אני לא עושה ספורט אך עבודתי היא מעט פיזית,מתרוצץ,ועומד הרבה. בחודש ינואר השנה אשתי הזמינה לי ניידת טיפול נמרץ בלילה מכיוון שחשתי רע,דפיקות לב חזקות,שתי ידיים עם תחושות נימול /הרדמות חולשה והרגשה כללית רעה. כאשר הצוות הגיע ביצעו לי א.ק.ג במקום ובדקו לי לחץ דם אמרו לי כי סה"כ הכל נורמלי והם ממליצים לי להתפנות. לא התפניתי והרגשתי יותר בבוקר. לאחר שבוע הרופא שלח אותי לבדיקות במאמץ ולאולטראסאונד בלב,שגם כן נמצאו תקינים ע"פ חוות דעת הרופא במקום. לפני כחודש חוויתי שוב את אותה ההרגשה + כאב באזור הלב שנעלם אחרי כמה דקות. בנוסף לכך זה כחודשיים מידי פעם תוקפות אותי סחרחורות במיוחד כאשר אני מתרומם לאחר התכופפות או ישיבה,דבר שלא היה לי. מה עליי לעשות, האם אלו סימנים מתריעים ? האם יתכן שבמשפחה בלי היסטוריה של מחלות לב יתכן "עשב שוטה" ? למי הולכים,איזה בדיקה עליי לעבור ? תודה

03/09/2008 | 22:21 | מאת:

כדאי לפנות ליעוץ קרדיולוגי מסודר ובהתאתקינות ם לשקול בדיקות נוספות כמן ניטור דופק הלב. סה"כ הבדיקות עד כה תקינות וצריך גם לשם לב שאתה לא נכנס למצב של חרדה כשלעצמה יכולה לגרום לתופעות זהות תודה