חולשה , עייפות, כהות תחושה ברגליים וקוצר נשימה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

28/07/2008 | 15:58 | מאת: אברהם

שלום רב לפני 3 חודשים עברתי ניתוח מעקפים . מאז מבין תפריט התרופות אני לוקח תחליף אשלגן מסוג סלו-קי 600 מ"ל - כדור 1 ליום. פרמטרים האשלגן בבדיקות הדם האחרונות - POTYASSIUM = 5.1 mEq/L למרות שהערך תקין בתחום הנורמל אני סובל מאז הניתוח וכבר 3 חודשים אחריו מחולשה , עייפות, כהות תחושה ברגליים וקוצר נשימה - תופעות אלו מוגדרות כתופעות הלוואי בדף הנתונים של התרופה. האם ייתכן שתחליף האשלגן הספיציפי הזה גורם לכך. ואם ייתכן שאכן כך האם יש תחליך אשלגן אחר אשר יכול להתאים לי בכך שלא יגרום לי לתופעות לוואי ? בברכה אברהם לביא

04/08/2008 | 17:18 | מאת:

ממליץ להתייעץ בהקדם עם הרופא המטפל לגבי הפסקת התרופה. תודה

05/04/2009 | 17:43 | מאת: עזיזאת אלהאם

אני בת 41 לפני חודשים הןשתל לי דפיבלירטור לא מרגישה בשיפור מבחינת הדופק והעייפות אני סובלת מכאבים חזקים במקום ההשתלה וביד שמאל ודופק חזק בקיבה האם זה נורמלי להרגיש את התחושה הזו אודה לכם אם תענו לי בהקדם