כאבי שרירים

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

23/07/2008 | 08:09 | מאת: זאב

ד"ר שלום. יש לי כאבי שרירים ברגלים עקב לקיחת תרופות כמו ליפיטור ואיזיטרול גם במינון נמוך. אמרו לי לשתות מי טוניק , האם זה יכול לעזור וכמה לשתות ביום ומתי ? אמרו לי לקחת כדורי מגנזיום , האם זה עוזר , האם ניתן לבצע בדיקת דם למגנזיום , האם יש תוסף טבעי למגנזיום ? אמרו לי לקחת Q10 האם זה עוזר ויקטין את כאבי השרירים? תודה

23/07/2008 | 21:28 | מאת:

אין בידי מידע לגבי ההצעות שקבלתה שבד"כ טובות להתכווצויות שרירים ספומנטניות ולא לכאביש שרירים מסטטינים... ניתן לנסות לקחת קרסטור פעם ביומיים או לנסות פלובסטטין (לסקול) תודה