שאלה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

29/06/2008 | 22:43 | מאת: יאיר

שלום האם זה נכון שתוסף תזונה קואניזם Q10 יעיל לאי ספיקת לב ? מטופל בתרופות רבות ללחץ דם ,סוכר ,כולסטרול,(גם דיגוקסין) אם התשובה חיובית מה הכמות ואופן הלקיחה ? תודה רבה

03/07/2008 | 10:33 | מאת: יאיר

שלום מדובר על חבר שלי שסובל מאי ספיקת לב (אמרו לו שהלב מתפקד רק 12 אחוז,יכול להיות דבר כזה?) העיניין שבגללו אני פונה אלייך שהציעו לו בדיקת eps כדי לבדוק אם הוא יקבל קוצב לב. למה הבדיקה הזו ? האם הבדיקה מסוכנת ? (החבר אמר לי שהוא יכול לא לקום ממנה) יש איזה טיפול שיכול לשפר את תפקוד הלב ? הרבה תודה

14/07/2008 | 23:55 | מאת:

הנושא נתון במחלוקת...ניתן לנסות טיפול - המינון הוא 100 מג X3 ליום, אבל יש לבדוק לגבי תכשירים שונים תודה

14/07/2008 | 23:55 | מאת:

הנושא נתון במחלוקת...ניתן לנסות טיפול - המינון הוא 100 מג X3 ליום, אבל יש לבדוק לגבי תכשירים שונים תודה