כאבים טורדניים בחזה.

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

26/06/2008 | 22:05 | מאת: סהרורי.

שלום רב, אני בן 24 וסובל מזה 5 שנים מכאבים בחזה אשר מקרינים ליד שמאל, מדי פעם יש לי דופק חזק ומהיר ללא סיבה, קרי, בלי קשר לפעילות גופנים וכדומה. אין במשפחתי כל רקע למחלות לב, עשיתי אין ספור בדיקות וכולם היו תקינות, לפני כחודש חשתי בכאבים עזים ביותר בחזה כתוצאה מהם אושפזתי בבית החולים למשך 8 ימים, בהם ערכו לי את כל הבדיקות האפשריות, קרי, א.ק.ג, הולטר, אקו לב, בדיקת מאמץ, ואפילו צינטור וירטואלי. התוצאות של הבדיקות כולל הצינטור הוירטואלי הראו שהכל תקין ונורמלי ושוחררתי לביתי, אך עדיין אני סובל מכאבים מדי פעם לפעם. השאלה שלי היא האם הצינטור הוירטואלי אמין ואכן ניתן לסמוך עליו? מדוע עדיין אני סובל מכאבים? והאם אני צריך לעשות בדיקות נוספות? אשמח לתשובה במהרה שכן המצב מטריד את מנוחתי יומם וליל. תודה מראש.

28/06/2008 | 13:11 | מאת:

הרושם שלי שמרכיב הדאג והחרדה הוא הגורם העיקרי והייתי ממליץ לפנות ליעוץ מתאים תודה

28/06/2008 | 14:46 | מאת: סהרורי

פרופ' שמואל פוקס, תודה רבה על הייעוץ , אשמח אם תוכל לפרט לי קצת יותר שאבין למי עלי לפנות לגבי הכאב להלן? ומדוע לדעתך אפיינת את בעייתי כחרדות? ולאיזה סוג של טיפול התכוונת? תודה מראש.