מדידת לחץ דם

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

17/06/2008 | 22:36 | מאת: vlodek

בזמן מדידת לחץ דם אצל רופא או במרפאה אני מתרגש משום מה.מקבל פיזר של ערכים כמו 90 - 140 ו- 100 -160 . אם דופק שלי במנוחה הוא בד"כ בין 60 - 70 אז בזמן מדידת לחץ דם הוא מעל ל- 100 ולפעמים מגיע ל- 120 . ברצוני לקנות מד לחץ דם אמין לבית ולנסות למדוד כאשר הדובק הוא רגיל (אם אצליח להרגע). במרפאות יש לי גם הבדלים בין מדידות במכשיר חשמלי וידני. אבקש על המלצה על מד לחץ דם אמין לבית . בתודה vlodek . עוד שאלה : עד כמה התרגשות ועלית דופק יכולה להשפיע על לחץ דם . אוסיף שאני "קצת הרבה" היפוכונדר.

21/06/2008 | 20:21 | מאת:

יש מספר חברות בשוק, קנה מד ל"ד אלקטרוני שיהיה קל לשימוש תודה